ВАЖЛИВО

Сьогодні, 10 вересня 2020 року, з 9 години 00 хв. відновлено прийом заяв для участі в Житловій програмі - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб (Постанова КМУ від 27.11.2019 № 980).

Заяви, що надійшли до Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла до 9 години 00 хв. 10 вересня 2020 року реєструватися НЕ БУДУТЬ.

Переконливо просимо громадян не наражати на небезпеку себе та працівників регіонального управління і  реєструватися дистанційно - засобами поштового або електронного зв’язку.

 

Також, у зв’язку з великим навантаженням на сервіс подачі документів для реєстрації на отримання пільгового кредиту внутрішньо переміщеними особами, учасниками проведення АТО/ООС на придбання житла, можливі тимчасові труднощі з доступом до сайту Держмолодьжитла та сайтів регіональних управлінь. У зв’язку із зазначеним, у разі недоступності сайту, просимо надсилати документи на електронну пошту регіонального управління: zkrp.07@molod-kredit.gov.ua

 

Бережіть себе та оточуючих і будьте здорові!

Window control