РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ЗА 9 МІСЯЦІВ 2021

Закарпатське регіональне управління Держмолодьжитла продовжує забезпечувати житлом молоді сім’ї регіону. За результатами роботи дев’яти місяців 2021 року 16 молодих родин взяли участь у пільговій програмі кредитування та уклали угоди на оформлення житла. Кошти на фінансування програми надані із Закарпатського обласного бюджету.

Чотири сім’ї отримали кошти на кредити з державного бюджету, з них троє – внутрішньо переміщені особи.

Багатоквартирні будинки, в яких отримають житло позичальники, будуть введені в експлуатацію у першому кварталі 2022 року.

Також триває оформлення документів на право власності у будівельному об’єкті, котрий було введено в експлуатацію у третьому кварталі цього року (адреса: Ужгородський район, село Минай, вул. Паркова,1). Сюди спрямовувалися  протягом останніх двох років ресурси по програмах «Доступне житло» – 7 сімей та пільгове довготермінове кредитування – 12 сімей. Фінансування здійснювалося з державного та місцевого бюджетів.

Щасливі родини займаються облаштуванням та оздобленням довгожданих квартир.

Регіональне управління Держмолодьжитла очікує поступлення фінансування для надання кредитів на житло різним категоріям мешканців Закарпатської області та проводить роботу щодо виділення коштів на 2022 рік з бюджетів різних рівнів.