РАДІЄМО ЗА КОЖНУ СІМ’Ю

 

Проблема забезпечення молоді житлом залишається найбільш актуальною для держави. Її невирішеність є однією з причин еміграції громадян за кордон, особливо в прикордонних регіонах.

В Закарпатському регіональному управлінні Держмолодьжитла зареєстровано майже 800 громадян для участі в житлових програмах.

За результатами роботи першого півріччя поточного року 15 молодих сімей одержали довготермінові пільгові кредити на будівництво  житла. Фінансування надійшло з обласного бюджету на загальну суму 8,1 млн. грн., 1 молода сім’я отримала кредит за рахунок коштів Статутного капіталу Держмолодьжитла.

Забудовниками продовжується будівництво двох житлових об’єктів у м. Ужгород та с. Минай Ужгородського району. Подано документи на виготовлення декларації про введення в експлуатацію будинку за адресою: с. Минай, пров. Парковий, буд. 1.

Забезпечення громадян житлом – головна мета Держмолодьжитла. Закарпатське регіональне управління надалі докладатиме зусиль щодо фінансування регіональних житлових програм.

Завдяки підтримці молодіжних житлових програм Закарпатською облдержадміністрацією та обласною радою, молоді родини покращують свої житлові умови, стаючи власниками новозбудованого житла.