Як отримати житло за державною програмою і хто на це має право?

26 вересня 2019 року о 19:20 на каналі UA: ЗАКАРПАТТЯ керівник Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла – Галина Петрівна Дудчук взяла участь в телевізійній програмі: «Звіти. Наживо» (Всеукраїнський проект суспільного мовлення).

Тема Програми:  «Як отримати житло за державною програмою і хто на це має право?».

Насамперед, Галина Дудчук звітувала про роботу Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла за останні три роки та стан фінансування житлових Програм.

В ході розмови керівник управління розповіла про цілі та завдання установи, про діючі державні та місцеві Програми, які реалізуються Держмолодьжитлом щодо забезпечення молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб житлом, а також про вимоги до кандидатів, порядок їх реєстрації для участі у житлових Програмах Держмолодьжитла та умови отримання пільгових кредитів і держпідтримки для будівництва доступного житла.

Підсумовуючи розмову, Галина Дудчук запропонувала громадянам, які потребують покращення житлових умов, зокрема, молоді, учасникам АТО, внутрішньо переміщеним особам звернутися до Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла та скористатися житловим Програмами.

   Крім того, директор управління відмітила, що керівництвом Держмолодьжитла декілька років поспіль ведеться робота із неурядовими організаціями та міжнародними інституціями задля вирішення питання забезпечення житлом вимушено переміщених осіб і учасників антитерористичної операції на Сході нашої Вітчизни.   

Детальніше на Youtube