Будівельна палата - надійний партнер Держмолодьжитла

 

Голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний узяв участь у засіданні президії Будівельної палати України, яке відбулося 5 березня в Києві під головуванням незмінного президента БПУ, визнаного лідера будівельної галузі нашої країни Петра Степановича Шилюка.

Під час засідання обговорювалися підсумки роботи галузі у 2018 році та актуальні питання подальшого розвитку будівельної сфери, а також внутрішні питання діяльності Будпалати.

Участь у засіданні взяли авторитетні будівельники-практики, науковці, народні депутати, представники органів виконавчої влади. У їхніх виступах звучала щира тривога за стан економіки України та зроблено наголос на можливі шляхи виходу з непростої ситуації.

«Будпалата є давнім і надійним партнером Держмолодьжитла, - зазначив під час свого виступу Сергій Комнатний. – Ми вдячні за підтримку, які надає БПУ Фонду у відновленні уваги держави до житлових програм та в модернізації законодавчої бази».

Під час засідання президії Будпалати наголошувалося на важливості житлових програм як фактору стримування міграції громадян з України. «Сподіваємося спільними зусиллями підняти суспільну і державну увагу до цього питання», - завершив свій виступ голова правління Держмолодьжитла.

39987    399785