Інформація щодо житлових програм у місцевій пресі

У суботу 17 лютого 2018 року у місцевій газеті «Ужгород» була опублікована цікава та інформативна стаття щодо отримання державної підтримки  по доступному житлу та молодіжного кредиту для  вирішення житлових проблем населення. Інформація є особливо актуальною для всіх, хто не має можливості оформити право власності на омріяне житло власними силами. Кожна сімя прагне мати власну квартиру та жити окремо від старшого покоління. Держава та органи місцевої влади через цільові програми в межах бюджетних коштів намагаються допомогти у вирішенні цього питання.

Про результати роботи в цій галузі, досягнення, напрацювання та перспективи й плани на майбутнє розповіла директор Закарпатського регіонального управління Державної спеціалізованої установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Дудчук Галина Петрівна. Окрема увага була приділена місцевим програмам, що були прийняті в кінці 2017  року:

-          Комплексна соціально-економічна програма забезпечення молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб житлом у Закарпатській області на 2018-2022 роки;

-          Програма забезпечення молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб житлом у місті Ужгороді на 2018-2022 роки.

Більш детально зі статтею можна ознайомитися тут.