Місцева влада на Закарпатті спрямувала у поточному році на пільгове молодіжне житлове кредитування близько 3,5 млн. грн.

 7

 

 

Багато років триває активна співпраця Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла з місцевими органами влади та самоврядування. Протягом 2017 року із бюджету Закарпатської області та Ужгородського міського бюджету було передбачено й виділено біля 3,5 млн. гривень для надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам. Про це повідомила директор регіонального управління Галина Дудчук.

Отримані з місцевих бюджетів кошти використані в повному обсязі. Це дало змогу надати 8 пільгових кредитів для молоді, котра потребувала покращення житлових умов і незабаром зможе оселитися в нових домівках.

«У Державному бюджеті, як це не важко озвучувати, коштів для надання допомоги молоді за програмою пільгового житлового кредитування вже кілька років не передбачалося. Тому регулярне фінансування з місцевих бюджетів дає унікальну можливість продовжувати реалізацію молодіжних житлових програм у нашому регіоні», - зазначила директор Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла. Також керівник регіонального управління наголосила, що і в майбутнього розраховує на плідну співпрацю з органами місцевою влади та самоврядування.